ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

Δημοσίευση  arti στό Τρι Sep 28, 2010 10:36 pm

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ
ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ
ΟΜΟΡΦΟ!!!


ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΑΣΣΕΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ GOUDA
1/4 ΚΙΛΟΥ ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.
ΤΟ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ
ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
Μ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΔΕ
ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ.
Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΦΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

_________________
Μια δόση ζάχαρη, μια πρέζα αλάτι, λίγη κανελίτσα και πολυ αγάπη και διαθεση για την κουζίνα και τα μαγειρέματα ειναι τα συστατικά για ενα καλό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλους!

arti
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 4
Ημερομηνία εγγραφής: 26/09/2010

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

Δημοσίευση  jimkos στό Τετ Oct 19, 2011 1:43 pm

Πολυ καλο ακουγετε!
Εκανα την προηγουμενη εβδομαδα της γαριδες
και βγηκανε καλες!
Κανω μια εκτυπωση και θα τρεξω για το super!

Ευχαριστω!

jimkos

Αριθμός μηνυμάτων: 1
Ημερομηνία εγγραφής: 11/10/2011

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης